Oorbel onderdelen

Op zoek naar oorbel onderdelen? Bij Sparklin Moon kun je terecht voor oorbellen, oorstekers en andere onderdelen. Wij verkopen verschillende soorten onderdelen, gemaakt van verschillende materialen. Kom gauw eens langs in onze winkel of shop in onze webshop.

De juiste materialen kiezen

Van Basic Quality en verzilverd tot aan Designer Quality en roestvrij staal. Bij Sparklin Moon vind je het allemaal. Maak je graag zelf oorbellen, dan slaag je in onze winkel zeker. Wij hebben namelijk alles om je eigen oorbellen te maken. Oorhangers, speciale kidney-modellen, oorhoepels en oorsteker voorkantjes waar je je eigen steen op kunt lijmen, dat zijn enkele materialen die we in ons assortiment hebben. We verkopen nikkelvrije en RVS oorbel onderdelen. De RVS variant is geschikt als je bijvoorbeeld niet tegen de gewone nikkelvrije variant kunt. De RVS steker collectie kun je heel goed combineren met de bling-stenen van de Swarovski Serie. Voor voorbeelden kun je bij ons terecht in de winkel of in de webshop. We helpen je graag met het uitkiezen van de juiste materialen waarmee jij de perfecte oorbellen kunt samenstellen.

Bestel jouw oorbel onderdelen online of kom langs

Kom nu langs in onze winkel in Nijmegen of bestel jouw oorbel onderdelen online. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot en met 17.00. Wil je liever online shoppen? Bezoek dan onze webwinkel. We zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt en bestel je voor 30 euro of meer? Dan sturen we jouw bestelling gratis naar je op.