Natuursteen kralen

Ben je ook helemaal weg van natuurstenen? Dit cadeautje van de natuur is te koop bij Sparklin Moon, in vorm van kralen in verschillende soorten en formaten. Zo hebben wij natuursteen kralen in een ronde, ovale en druppel vorm. Voor ieder wat wils dus!

Verschillende soorten natuursteen kralen

Bij Sparklin Moon kun je jouw hart ophalen wat sieraden benodigdheden betreft. We hebben altijd wel iets wat je aanspreekt, tegen een een vriendelijk prijs. Je vindt al strengen natuurstenen van 40 centimeter vanaf €1,95. We hebben niet alleen kralen in natuursteen, maar ook cabochons, hangertjes en grote stenen die gemaakt zijn van natuursteen. In onze winkel vind je maarliefst honderden soorten kralen die de natuur voor ons gemaakt heeft. Van Agaat tot Jasper en van Amethyst tot Maansteen. Iedere soort heeft zijn eigen werking en energie! We verkopen stenen van A-kwaliteit, maar ook onbekende stenen vind je bij ons in de winkel. Wil je graag advies of meer informatie over de verschillende soorten natuursteen kralen? Neem dan even contact met ons op of spreek ons aan in de winkel.

Neem een kijkje in onze webshop

We vertellen je graag meer over de eigenschappen en speciale energie van de kralen. Wil je ons assortiment meteen zien? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier vind je het gehele assortiment. Heb je speciale wensen wat de natuurstenen betreft? Neem dan even contact met ons op. Bestellingen heb je snel in huis en worden vanaf 30 euro gratis verzonden. Onze winkel is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00.