Miyuki delica

Kleine, kleurrijke kraaltjes. Met Miyuki Delica maak je jouw sieraad uniek en kleurvol! Je kunt al sinds 2014 bij ons terecht voor deze kraaltjes. Met een collectie van 280 kleuren heb je een ruime keuze. De kraaltjes worden geleverd in 7,5 gram buisjes. Bekijk ons assortiment nu online of in de winkel.

Weven met plezier

Met de kraaltjes van Miyuki Delica weef je met plezier. Door de grote diversiteit aan kleuren, duurt de zoektocht naar de geschikte kleur niet lang! Bij Sparklin Moon kun je voor 30 euro een weefpakket aanschaffen. Hiermee kun je jouw favoriete patroon weven. Ook voor losse benodigdheden zoals een speciale kralenmat, een weefbord of afwerkingsmaterialen, kun je bij ons terecht. Sparklin Moon is sinds 2014 de goedkoopste aanbieder op het gebied van Miyuki Delica’s. Je koopt bij ons al buisjes kralen vanaf €2,80. In de buisjes zitten genoeg kralen om meerdere armbandjes te kunnen maken. We raden je aan om meerdere kleuren te bestellen, zodat je genoeg kunt wisselen. Voor inspiratie verwijzen wij je graag naar onze Pinterest pagina of onze website. Hier vind je vele voorbeelden, niet alleen projectjes met Miyuki kralen, maar ook andere soorten. Neem gauw een kijkje!

Enorm assortiment

Naast benodigdheden voor het weven en Miyuki Delica’s vind je bij ons ook een enorm assortiment op het gebied van kralen, rijgmateriaal, bedels en andere toebehoren. Wil je onze winkel bezoeken? Dat dan natuurlijk ook. We zitten gevestigd in Nijmegen en zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.