Kralenwinkel Nijmegen

Kom tijdens het shoppen ook zeker even langs bij Sparklin Moon, dé kralenwinkel in Nijmegen. Met een groot assortiment aan kralen en andere benodigdheden is Sparklin Moon een walhalla voor de sieradenliefhebber!

Keuze genoeg

Bij Sparklin Moon vind je meer dan 8000 artikelen. Er is keuze genoeg tussen de honderden bedels, kralen en rijgmaterialen. Bij het zien van al dat moois wordt je creativiteit vast en zeker aangewakkerd. Wat wij allemaal in ons assortiment hebben? Kralen, bedels, rijgmateriaal, benodigdheden voor het weven van sieraden en nog veel meer! We houden de trends in de gaten en vullen ons assortiment regelmatig aan met materiaal dat op dat moment helemaal hip is. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van Boho of Ibiza. Ben je van plan om een sieraad te maken in die stijl, dan slaag je bij ons zeker. We verkopen bijvoorbeeld veertjes, kwastjes en andere hangertjes in dat thema.

Openingstijden winkel

Voor welk thema je ook op zoek bent, je vindt bij ons het materiaal wat je nodig hebt. Kom langs op de Leuvensbroek 10-16 in Nijmegen en laat je verwonderen door het grote aanbod. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. We staan voor je klaar als je vragen hebt of graag tips wilt. Je kunt ook onze webshop bezoeken. Hier vind je ons volledige assortiment online. Bestellingen die je voor 15.00 plaatst, worden diezelfde dag nog verzenden. Je pakketje wordt gratis verzonden als je voor 30 euro of meer bestelt.