Kralen webshop

Maak je graag sieraden? Bestel jouw benodigdheden bij Sparklin Moon. Met meer dan 8000 artikelen zijn wij de kralen webshop to be als het gaat om kralen en benodigdheden. In onze webshop slaag je zeker als je behoefte hebt een aan een groot assortiment met kralen en bedels in verschillende formaten en kleuren. Ook andere benodigdheden zoals rijgdraad en allerlei soorten toebehoren zoals kwastjes, veertjes en ringetjes vind je bij ons.

Veelzijdige kralen webshop

Wij hebben alles in huis voor het maken van een ketting, armband, oorbellen of een ring. Denk bijvoorbeeld aan kralen van Facet Rondelle en natuursteen tot koord van rundleer en wax. Ons assortiment is zeer divers! Niet alleen benodigdheden voor het maken van sieraden hebben wij in ons assortiment, maar ook materialen voor het maken van woonaccessoires vind je bij ons. Neem zelf een kijkje in onze webshop en laat je verrassen! Bij het bepalen van ons assortiment kijken we ook heel erg naar de laatste trends. We hebben ons assortiment bijvoorbeeld uitgebreid met materialen in de boho en ibiza stijl. Bekijk vooral ook even onze kant en klare sieradencollectie. Leuk om cadeau te geven! In onze webshop vind je een sectie ‘inspiratie’, hier vind je verschillende soorten sieraden met uitleg hoe je deze kunt maken.

Bestel nu of kom langs

Bestel nu jouw kralen en benodigdheden bij kralen webshop Sparklin Moon. Plaats je een bestelling van 30 euro of meer? Dan is de verzending gratis! Je kunt ook gerust langskomen bij ons in de winkel in Nijmegen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00.